#8cd7f4
Vief vzw

Vief

Seniorenknooppunt Vief opent deuren en brengt 60-plussers bij elkaar. Met een nieuwe website maakten wij dat nog gemakkelijker.


Bezoek de website
#ffffff

Transparante website zonder franjes

Duidelijkheid. Dat is wat senioren zoeken wanneer ze hun laptop openklappen. Elkaar ontmoeten. Dat is wat ze willen wanneer ze hun laptop weer dichtklappen.

Met een gloednieuwe Drupal-website brachten we beide verlangens bij elkaar. Zo draagt ook Faromedia bij aan het “Vief opent deuren” jaarthema.

#ffffff
#ffffff

Eenvoudige zoekfunctie

Op de homepage gaven we de activiteitenzoeker een prominente rol.

Het type activiteit kiezen en de provincie selecteren volstaan om een overzicht van alle geplande Vief-activiteiten te krijgen. Een zoekfunctie met minimaal zoekwerk dus …

Inschrijven voor een activiteit in de buurt? Ook dat kan voortaan snel en eenvoudig via de website.

#ffffff
#ffffff

One-stop-shop voor vrijwilligers

De werking van Vief berust op honderden vrijwilligers. Die organiseren in alle Vlaamse provincies een brede waaier aan activiteiten. Van daguitstappen over wandelingen, cursussen, voordrachten, workshops en bedrijfsbezoeken tot eetfestijnen.

Om de administratie die hierbij komt kijken te beperken, stelt Vief heel wat documenten ter beschikking. Die worden op de website gebundeld in een aparte pagina voor vrijwilligers.

Checklists, aansluitingsformulieren, tips, … Al deze standaarddocumenten kunnen op een en dezelfde pagina gedownload worden. Zonder login, want toegankelijkheid is nu net waar Vief voor staat.

Ook activiteiten aanvragen kan via een online formulier. De toekomst is digitaal, ook voor senioren.

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons