#f9f5f3
creatie website faromedia

Villa Interno

Interieurs nieuw leven inblazen is de passie van Villa Interno. Websites nieuw leven inblazen die van ons. Voor Villa Interno gingen we voor een volledig nieuwe site die er even verfijnd uitziet als de interieurs, de keukens, het maatwerk en de meubels van dit Kortrijkse familiebedrijf.


Bezoek de website

Verfijnde website met klasse

Sinds 1991 creëert Villa Interno uit Kortrijk (Heule) aan ‘refined interiors’. Met keukens, maatwerk en meubels bouwen de interieurexperts van het familiebedrijf de juiste sfeer en maken ze van elk huis een echte thuis.

De nieuwe website moest dezelfde verfijning, klasse en subtiliteit uitstralen. Met een minimalistische lay-out met groot beeld zet de homepage meteen de toon. Ook in de rest van de website is een hoofdrol weggelegd voor strakke foto’s van realisaties. Ze worden aangevuld met begeleidende teksten – zonder copy geen vindbaarheid –, maar die zijn vooral kort en krachtig. Uitgebreide uitleg geeft het team met veel plezier in de toonzaal in Heule-Kortrijk.

#ffffff

SEO-optimalisatie

De beelden op de nieuwe website spreken tot de verbeelding en wij zorgen er ook voor dat interieurliefhebbers die ook effectief te zien krijgen. De copywriting combineert daarom vloeiende teksten met de juiste zoekwoorden en doordachte page titles en meta descriptions.

Ook Google Ads en de specifieke merkenpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid. Enerzijds zetten ze de meubels waar Villa Interno voor kiest in de verf, anderzijds kan de ingave in Google van de namen van de merken ook naar de website van Villa Interno leiden.

#ffffff
#ffffff

Social media beheer

Een visueel aantrekkelijke website was een must voor Villa Interno, maar uiteraard ontvangt die het liefst ook zoveel mogelijk bezoekers. Daarom nemen wij vandaag ook het beheer van de social media voor onze rekening. Met wekelijkse posts op Facebook, Instagram en Pinterest zetten we de mooiste realisaties in de kijker. Stijlvolle interieurfotografie kan daarbij uiteraard niet ontbreken.

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons