In 't Visserke Nieuwpoort

In Nieuwpoort ontvangt restaurant In ’t Visserke u in een stijlvol interieur om te genieten van een meer dan uitstekende viskeuken!

Het restaurant, gelegen vlakbij het sluizencomplex van de IJzermonding, gelegen achter het Albert monument, is al meer dan een halve eeuw een vaste waarde in Nieuwpoort.

Chef Dirk Decroos is finalist van de Prosper Montagné '88, Meesterkok van Belgiê , en Toques blanches bij de 33 Meesterkoks.

Chef Dirk Decroos en gastvrouw Marika Verbeeke namen de zaak in 1990 over en wisten deze in geen tijd om te vormen tot een gerenommeerd vis- en vleesrestaurant.

Specialiteit van diverse klassieke palingbereidingen, en zowel vis- als vleesgerechten.

In restaurant ‘t Visserke wordt uitsluitend gewerkt met verse producten.

Categorie: Horeca
Regio: Nieuwpoort West-Vlaanderen
Wenst u ook een project uit te werken met ons?