#EE7A21
Stone & Fire in Koksijde, dé haardenspecialist van de kust.

Stone & Fire

Stone & Fire uit Koksijde is dé haardenspecialist van de kust. Dankzij veel oog voor kwaliteit, deskundig advies en haarden en kachels van tientallen merken. De nieuwe Drupal-website geeft sinds kort een voorsmaakje om naar de toonzaal te vlammen.


Bezoek de website
#ffffff

Social media en Google Ads

Sinds de nieuwe website up and running is, breien we een verlengstuk aan onze totaalservice. Zo beheren we vandaag de social media (Facebook en Instagram) voor Stone & Fire en verbeteren we de zichtbaarheid met gerichte Google Ads advertenties.

Merkenpagina’s voor extra vindbaarheid

De toonzaal van Stone & Fire in Koksijde geeft het beste beeld van het aanbod van de haardenspecialist. Op de website kozen we er bewust voor om een subpagina aan te maken voor elk merk dat in de showroom te vinden is. We schreven voor al deze merken een korte voorstelling en vulden aan met passende paginatitels en meta descriptions. Het is een van onze ‘trucs’ om de vindbaarheid te verbeteren.

#ffffff

Online totaalpakket

De initiële vraag van Stone & Fire was een upgrade van hun bestaande maar verouderde website. Ons antwoord was een nieuwe, gebruiksvriendelijke Drupal-website waarvoor we de copywriting, het design, het development en de SEO-optimalisatie verzorgden. Voor we aan de slag gingen, voerden we echter eerst een studie van de marktpositionering en een concurrentieonderzoek uit.

#ffffff

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons