#E8E8E8

Level Up Trampolinepark Edegem

Level Up in Edegem is het grootste trampolinepark van Vlaanderen. Daar hoort een hippe website bij op maat van het jonge publiek. Getekend Faromedia.


Bezoek de website

Drupal-website met eigentijds design

Wat meteen opvalt bij het openen van de website van Level Up? Het flashy groen en het grote beeld van springende kinderen. Dat is niet toevallig. Het is een doordachte keuze waarmee Level Up het jonge volk meteen zin wil doen krijgen om zelf aan het springen te gaan. Niet enkel over het design hebben we grondig nagedacht. Ook de eenvoudige navigatie, de duidelijke call-to-actions en de to-the-point teksten zetten aan tot actie. Springen is de boodschap, niet lezen …

#ffffff

Koppeling met reservatiesysteem

In de jump area staan veel verschillende trampolines. Springen is echter het leukst als je genoeg plaats hebt. Daarom koppelden we een handig reservatieplatform aan de website, dat op zijn beurt gekoppeld is aan het TouchSystems-kassasysteem. Online reserveren doe je zo in enkele muisklikken: datum kiezen, tijdslot selecteren, gegevens invullen en online betalen. Omdat het trampolinepark ideaal is voor feestjes werd ook een apart gedeelte met de verschillende formules voor verjaardagsparty’s voorzien. Springen maar!

#ffffff

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons