#f6f6f6

Het Loze Vissertje

Met een oppervlakte van 1000 m 2 is Het Loze Vissertje in Zelzate de grootste hengelsportwinkel van Vlaanderen.

Om ook online de grootste te worden, ontwikkelden wij een succesvolle webshop, inclusief koppeling met het touchsystems kassasysteem.

 


Bezoek de website

Nieuwe webshop zorgt voor 65% meer online omzet

Toen we drie maanden na de lancering een evaluatie hielden van www.hetlozevissertje.be, zagen we enkel blije gezichten bij onze opdrachtgever. De online omzet ging sinds de opstart namelijk met 65 procent omhoog. Een mooi voorbeeld van hoe Faromedia webshops bouwt die scoren.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Met een aantrekkelijk design van de webshop zelf, maar ook met een verzorgde voorstelling van de producten zelf.

Daarnaast waken we over de gebruiksvriendelijkheid.

Denk aan een duidelijke navigatiestructuur, een efficiƫnte zoekfunctie, duidelijke call-to-actions en een veilige betalingsprocedure.

Dit project werd tot stand gebracht met kassapartner Touchsystems.

Zie ook de website van touchsystems

#ffffff

Verbeterde vindbaarheid

Voor Het Loze Vissertje was het essentieel dat de producten op de webshop vlot gevonden konden worden, maar de vindbaarheid van de webshop was minstens even belangrijk. Daarom voerden we eerst een zoekwoordenonderzoek uit en integreerden we de populairste zoektermen in de website.

Dat we dankzij deze oefening de bezoekersaantallen een flinke boost gaven, blijkt overduidelijk uit de rapporten.

#f6f6f6

Koppeling met kassasysteem

Onze developers koppelden de hengelwebshop aan het TouchSystems-kassasysteem van Het Loze Vissertje. Op die manier krijgen de bezoekers steeds de actuele prijzen en voorraden te zien.

#ffffff

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons