#cccccc

Electro-Service Nieuwpoort

Electro-Service is dé referentie van de Westkust voor elektriciteit, verwarming, warm water en domotica. Om de enorm brede waaier aan diensten op één centrale plek te tonen, creëerden we een Drupal-website met een focus op vindbaarheid, duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.


Bezoek de website

Overtuigen vanop afstand

De website van Electro-Service Nieuwpoort geeft een volledig beeld van alle diensten die deze elektriciteitsspecialist aanbiedt. En dat zijn er wel wat! Omdat heel wat tweedeverblijvers van thuis uit op zoek gaan naar een oplossing voor hun appartement aan zee, was een website met eenvoudige contactmogelijkheden een absolute must. De contactbuttons, call-to-actions en specifieke contactformulieren kregen bijgevolg bijzondere aandacht.

#ffffff
#ffffff

Service is standaard, maatwerk ook

De slogan van Electro-Service Nieuwpoort laat weinig aan de verbeelding over. Veertig jaar ervaring en een uitgebreid dienstenpakket volstaan namelijk niet om uit te groeien tot een huis van vertrouwen van De Panne tot Middelkerke. Snelle interventies, deskundig advies en oplossingen op maat zijn dat evenzeer.

Maatwerk is ook het handelsmerk van Faromedia. Nagenoeg ieder zichzelf respecterend bedrijf heeft vandaag een fraai vormgegeven en gebruiksvriendelijke website, maar de invulling en de weg ernaartoe is altijd anders. Laat je gerust inspireren door de diversiteit van onze cases…

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons