#d8acb1
Due Amanti By Faromedia

Due Amanti

Due Amanti staat synoniem voor sprankelend stijlvolle dameskleding. Dat gevoel ook online oproepen, was ons streefdoel bij de uitwerking van de nieuwe website voor dit Belgische kledingmerk.


Bezoek de website

Stijlvolle website naar het beeld van de kledij

Vrouwen inspiratie geven en ze triggeren om in een verkooppunt te gaan shoppen. Dat was uitgangspunt doel van Due Amanti toen ze ons voor het eerst brieften over hun nieuwe website. Want in tegenstelling tot heel wat andere kledingmerken mocht de nieuwe site geen webshop worden.

Due Amanti kiest er namelijk resoluut voor om de verkoop volledig toe te vertrouwen aan de verkooppunten.

Zij beslissen dus of ze de kledij naast offline ook online aanbieden. Het resultaat is een frisse website met veel foto’s van de nieuwste collecties én een handige zoekfunctie voor het vinden van verkooppunten.

#ffffff

Professionele bestelmodule voor dealers

Onze webdesigners beperkten zich niet enkel tot het ontwerpen van een elegante website in Kudos, onze eigen ontwikkeling voor het bouwen van websites. Ze ontwikkelden ook een afgeschermde zone voor de dealers.

In deze b2b-bestelmodule kunnen de verkooppunten terecht voor het plaatsen en opvolgen van al hun bestellingen. Volledig op maat gebouwd én een absolute troef in de contacten tussen het dameskledingmerk en de shops!

#ffffff

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons