#333333
Care ion website by faromedia

Careion - Zorggroep

Care-Ion

Zorggroep Care-ion telt inmiddels 6 woonzorgcentra verspreid over ons land. Met een gloednieuwe website en een uniforme look & feel voor alle WZC’s brachten we de online aanwezigheid naar het niveau van de zorg zelf.


Bezoek de website

Drupal-website met uniforme lay-out

Niet minder dan zes woonzorgcentra telt de Care-ion Groep ondertussen: Residentie Paaleyck in Kapelle-op-den-Bos, De Gerstjens in Erembodegem, De Bloken in Wellen, Résidence du Nil in Walhain, Senior’s Flatel in Schaarbeek en Clos de la Quiétude in Evere.

Elk van deze residenties had in het verleden wel zijn eigen website, maar de meeste ervan waren verouderd en bovendien hadden ze elk hun eigen stijl.

Nu ze allemaal tot dezelfde groep behoren, was de tijd rijp om de lay-out en de inhoud volledig te vernieuwen.

Het resultaat is een overkoepelende website voor de groep, met daaronder voor elk woonzorgcentra een aparte website in dezelfde stijl en met dezelfde navigatie.

#ffffff

Duidelijkheid troef

De doelgroep van de website bepaalde mee de insteek bij de ontwikkeling: Care-ion wilde vooral een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website met een duidelijke navigatiestructuur.

We kozen dan ook zeer bewust voor een overzichtelijk menu, een aantrekkelijk beeld op de welkomstpagina, een rustig design en duidelijke call-to-actions. Zo vinden geïnteresseerden snel wat ze zoeken en weten ze meteen bij wie ze terechtkunnen voor een bezoek of meer informatie.

#ffffff

Gerichte copywriting

Ook de webcopy werden door ons afgestemd op de toekomstige bewoners en hun familie.

Geen ellenlange zinnen dus, maar to the point teksten die de hartelijke sfeer in de woonzorgcentra vertalen.

En achter de schermen? Daar werkten we zoals steeds aan de SEO-optimalisatie van de Care-ion website.

De weg vinden binnen de website is namelijk één ding, de weg ernaartoe vinden is nog iets anders.

#ffffff

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons