#899fc7
Brixshare

BRIXshare

BRIXshare is een onlineplatform voor de verhuur en de huur van opslagruimte. Het brengt de vraag en het aanbod op het vlak van tijdelijke opslag bij elkaar op één centrale locatie.

Met een duidelijke website maakte Faromedia de eenvoudige en snelle zoektocht naar extra stockageruimte of de verhuur van overtollige opslagruimte mee mogelijk.


Bezoek de website
#ffffff

Vraag en aanbod bij elkaar gebracht

Het ene bedrijf heeft opslagruimte op overschot, het andere heeft er te weinig. BRIXshare biedt in beide situaties een flexibele en kostenbesparende oplossing voor de tijdelijke huur of verhuur van stockageruimte.

Via het platform kunnen verhuurders hun beschikbare opslagruimte aanbieden, terwijl potentiële huurders er ruimte kunnen vinden, zonder dat ze daarvoor tientallen bedrijven moeten contacteren.

Vraag en aanbod op een eenvoudige en toegankelijke manier samenbrengen, dat was dus dé opdracht bij het opzetten van deze website.

Beveiligde klantenzone

De website bestaat uit een voor iedereen zichtbaar gedeelte, maar achter de schermen integreerden we ook een beveiligde zone voor de verhuurders.

Alle klanten ontvangen hiervoor een persoonlijke login en paswoord, waarmee ze de informatie over hun ‘zoekertjes’ kunnen aanpassen, foto’s kunnen toevoegen of de beschikbare capaciteit kunnen wijzigen.

Binnen- en buitenland

België is klein, maar het ganse land afrijden op zoek naar opslagruimte is tijdrovend en weinig efficiënt. Nog moeilijker wordt het wanneer je goederen wil stockeren in het buitenland.

Daarom kunnen op de BRIXshare-website ook panden gezocht worden in Nederland, Luxemburg en Frankrijk en heeft de site een Nederlandse, Franse en Engelse taalversie

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons