Ambertree

Sabine Valcke en Robin Gregory besloten 2 jaar geleden een nieuwe zaak op te starten in interieurdecoratie. In juni 2015 werd de Ambertree Concept Store geopend. Deze werd ondergebracht in de oude cinemazaal Agora te Hoboken/Antwerpen. De store is een ideale aanvulling op de webshop om mensen te inspireren en hen de produkten fysiek te laten ervaren. We heten jullie welkom in onze showroom van 600m², waar het volledige assortiment sfeervol wordt getoond. De meeste goederen kunnen onmiddellijk uit voorraad worden meegenomen.

Sabine en Robin kiezen hun materialen over heel de wereld, selecteren de fabrikanten en designers van Helsinki tot Milaan, van Madrid tot Mumbai, en pikken alle nieuwe en leuke trends op tijdens hun vele reizen. Dit is de basis van Ambertree. De Ambertree collectie staat voor een tijdloos no-nonsense design waarin degelijkheid en functionaliteit de concurrentie aangaan met stijl en elegantie.

De unieke collectie past zowel in een landelijk als in een strak interieur; spelen met verschillende stijlen, stoffen, materialen en kleuren, hier en daar een vintage stuk is ondertussen meer dan een hobby geworden. Alles dient toegankelijk en functioneel te zijn.

Naast de particuliere markt, worden de activiteiten ook gericht op het B2B segment. Sabine en Robin staan steeds klaar om de gepaste offerte te maken voor horecazaken, burelen, hotels, projectontwikkeling, winkelinrichting, enz...

Categorie: Webshop
Regio: Antwerpen Antwerpen
Wenst u ook een project uit te werken met ons?