#00b5bc

Agence notredame

Agence Notredame is al vele jaren een vaste waarde in Koksijde. De website van dit vastgoedkantoor was dat ook.

Toen de tijd rijp was voor een upgrade, was Faromedia er als de kippen bij om de site in een nieuw jasje te steken. Met gebruiksvriendelijkheid als rode draad, zowel voor het kantoor zelf als voor de bezoekers van de website.


Bezoek de website

Koppeling met externe platformen

Agence Notredame verhuurt vakantiewoningen, verkoopt nieuwbouwappartementen en herverkoopt bestaande appartementen, vakantiehuizen en garages.

In het beheer van deze vastgoedportfolio kroop tot nog toe heel veel tijd. Daar wisten wij wel raad mee door de integratie van twee externe platformen: Dataplan voor vakantieverhuur en Skarabee voor herverkoop en nieuwbouw.

Beide platformen zorgen voor een optimale organisatie achter de schermen. Sinds de lancering hebben de medewerkers opnieuw tijd om zich te focussen op hun kernactiviteit: potentiële kopers en verkopers persoonlijk begeleiden en adviseren.

#ffffff

Vindbaar vastgoed

Aan de Belgische kust zijn heel wat pareltjes te vinden. Het komt erop aan die in de kijker te zetten tussen het enorme aanbod aan vakantiewoningen en appartementen.

Achter de schermen voorzagen we dan ook niet enkel gebruiksvriendelijke beheerplatformen, we zetten ook sterk in op het verbeteren van de vindbaarheid van de panden uit het portfolio van Agence Notredame. Metatitles, meta descriptions, H1 alt-tags, … Het is dagelijkse kost voor ons.

#ffffff
#ffffff

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie

Het aantal tweedeverblijvers aan de kust zit de voorbije jaren in de lift. En ook steeds meer gezinnen kiezen voor een vakantie in eigen land. De vraag is er dus, het aanbod ook. Het neemt niet weg dat het niet altijd even eenvoudig is om door het bos de bomen te zien.

De zoekfunctie met verschillende selectiecriteria (type, aantal slaapkamers, prijs, ligging, …) maakt de zoektocht naar een geschikt verblijf in ieder geval een stuk laagdrempeliger.

En doordat de website in vier talen (Nederlands, Frans, Engels, Duits) beschikbaar is, vinden ook buitenlandse toeristen vlot hun weg op agencenotredame.be.

#ffffff

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons