Het Loze Vissertje

Met een oppervlakte van 1000 m 2 is Het Loze Vissertje in Zelzate de grootste hengelsportwinkel van Vlaanderen.

Om ook online de grootste te worden, ontwikkelden wij een succesvolle webshop, inclusief koppeling met het touchsystems kassasysteem.

 

Due Amanti

Due Amanti staat synoniem voor sprankelend stijlvolle dameskleding. Dat gevoel ook online oproepen, was ons streefdoel bij de uitwerking van de nieuwe website voor dit Belgische kledingmerk.

Careion - Zorggroep

Care-Ion

Zorggroep Care-ion telt inmiddels 6 woonzorgcentra verspreid over ons land. Met een gloednieuwe website en een uniforme look & feel voor alle WZC’s brachten we de online aanwezigheid naar het niveau van de zorg zelf.

Paramotorfederatie

Kunnen vliegen, is dit niet de droom van elk individu?

Paramotorvliegen is wellicht de meest toegankelijke vorm van gemotoriseerd vliegen.

Tot voor kort was onze “vliegsport” niet gelegaliseerd in België, maar door het Koninklijk Besluit (KB 10-06-2014) is het paramotorvliegen volledig legaal geworden.

De BPMF (Belgische Paramotor Federatie) is ontstaan in 1995 en behartigt de belangen van intussen meer dan 600 actieve leden ten opzichte van diverse overheidsdiensten, lokale besturen en organisaties die aan de luchtsporten zijn verbonden.

Restaurant De Pastorant

Restaurant De Pastorant verwelkomt u in een aparte sfeer met een origineel landelijk interieur, gelegen achter het kerkje van Booitshoeke. In de keuken wordt de kwaliteit hoog gehouden door gebruik van verse producten.

Elke maand bieden zij U een nieuw menu met een leuke all in formule en vernieuwende suggesties.

U kan bij restaurant De Pastorant terecht voor al uw feestjes, bedrijfsfeesten, onvergetelijke verjaardagen, ...

Het team staat U graag te woord bij al uw vragen.

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons