Het Loze Vissertje

Met een oppervlakte van 1000 m 2 is Het Loze Vissertje in Zelzate de grootste hengelsportwinkel van Vlaanderen.

Om ook online de grootste te worden, ontwikkelden wij een succesvolle webshop, inclusief koppeling met het touchsystems kassasysteem.

 

Adopteer een dier

Uniek registratieplatform voor dierenasielen en verzamelsite voor dierenliefhebbers

Belgische dierenasielen beschikten tot voor 2017 niet over een uniform platform voor de registratie en opvolging van binnengebrachte dieren. Dat veranderde nadat Faromedia op vraag van één specifiek asiel een beveiligd webplatform had gebouwd. Dat werd vervolgens opgepikt door de FOD Dierenwelzijn. In een tweede fase volgde een verzamelwebsite waarop dierenliefhebbers hun keuze kunnen maken uit alle geregistreerde dieren.

Due Amanti

Due Amanti staat synoniem voor sprankelend stijlvolle dameskleding. Dat gevoel ook online oproepen, was ons streefdoel bij de uitwerking van de nieuwe website voor dit Belgische kledingmerk.

Brasserie Kommilfoo

Wilt u genieten van overheerlijke maaltijd? Dan bent u bij de Kommilfoo aan het juiste adres.

Ongeveer 13 jaar geleden openden Dominique en Carine hun brasserie in het hartje van De Panne. Samen met hun top team zorgen ze voor lekker eten dat voor elk budget toegankelijk is.

Tijdens een mooie warme dag kunt u van dat lekkere eten genieten op hun prachtige terras. Uit de wind, onder de parasol of in de felle zon u kiest zelf hoe u met volle teugen wil genieten van het provence gevoel in De Panne.

Schollier

BVBA Schollier is gespecialiseerd in tuindecoratie, keukens, zonnewering en schrijnwerk.
Hun focus ligt op het afleveren van kwaliteitsproducten die op maat gemaakt zijn.

Sta je op het punt om een nieuwe keuken te installeren? Wil je een kamer opfrissen en meer ruimte geven? Dan ben je bij hun aan het juiste adres.

 

 

Dierenasiel Ganzeweide Koksijde

Dierenasiel Ganzeweide biedt opvang voor zowel verloren gelopen dieren als huisdieren afgestaan door hun baasjes.

Vele van de gevonden dieren keren, dankzij hun identificatie, snel terug naar huis. Voor de gevonden poezen en honden, waar het dierenasiel de identiteit van de eigenaar niet kan achterhalen, wordt een nieuw baasje gezocht. Voor de huisdieren, afgestaan door hun baasje, slaagt het dierenasiel er goed in om ook voor hen een nieuwe thuis te vinden.

Miksi online shop

Stijlvolle merkkleding en een ruime keuze accessoires
Atos lombardini- Ted Baker- Ean13 en Liu Jo  zijn maar enkele van de merken binnen de collectie van de Miksi webshop.
Modebewuste vrouwen vinden hier een pittige en gevarieerde collectie. Om trendy voor de dag te komen of voor die éne speciale gelegenheid.

Lazoore Cars

Voor dit project werkte Faromedia een website uit die gekoppeld is aan het online voertuig beheersprogramma. Lazoorecars Nieuwpoort is gespecialiseerd in héél recente, ongevalsvrije tweedehandswagens, alsook nieuwe voertuigen aan uitzonderlijke condities.

Soms zal u bij hen ook wel iets speciaals en/of unieks vinden: van oldtimer tot exclusief voertuig. Aarzel dus niet en kom zeker eens een bezoekje brengen aan de showroom.

Onderhoud, herstellingen en garantie in eigen beheer! Kopen in vertrouwen en rijden zonder zorgen.

Drukkerij Dewaele

Drukkerij Dewaele biedt u een breed gamma aan mogelijkheden, waar piekfijn drukwerk wordt gerealiseerd volgens uw wensen. Van het drukken van visitekaartjes in één of meerdere kleuren tot meerkleurenbrochures, alles verzorgd tot het laatste blad.

Afwerken: plooien, rillen, nummeren, lamineren, wire-o binding, warme lijm, enz hebben voor hen geen geheimen. Ook digitaal drukwerk wordt bij hen uitgevoerd. Kortom: Drukkerij Dewaele, de drukkerij met vele mogelijkheden.

Pagina's

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons