Careion - Zorggroep

Care-Ion

Zorggroep Care-ion telt inmiddels 6 woonzorgcentra verspreid over ons land. Met een gloednieuwe website en een uniforme look & feel voor alle WZC’s brachten we de online aanwezigheid naar het niveau van de zorg zelf.

Westkustvillas vakantiewoningen

De vakantievilla's werden na het overschakelen van jaarverhuur op seizoensverhuur grondig gerenoveerd. De eerste in rij was Villa Laurien en 3 jaar later volgde Villa Hommelhof in Sint-Idesbald.

Er werd vlug begrepen dat veel werd gezocht naar kwalitatieve vakantiewoningen voor families en groepen van meer dan 10 personen en dat hier een markt was waar de vraag groter was dan het aanbod.

Hotel Uilenspiegel Nieuwpoort

Dit charme-hotel is uniek gelegen te Nieuwpoort, op 75 meter van het brede zandstrand van de Noordzee.

Het vlakbij gelegen centrum van de stad biedt een grote waaier van mogelijkheden op vlak van restaurants en winkels.

Het hotel is voorzien van 22 ruime kamers. Wij hebben zowel één- , twee-, drie- als vierpersoonskamers ter beschikking die allen zijn uitgerust met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de kamer kan je genieten van de telefoon, TV- en WiFi-service. Onze comfortkamers zijn bovendien ook voorzien van een koelkast.

Drukkerij Dewaele

Drukkerij Dewaele biedt u een breed gamma aan mogelijkheden, waar piekfijn drukwerk wordt gerealiseerd volgens uw wensen. Van het drukken van visitekaartjes in één of meerdere kleuren tot meerkleurenbrochures, alles verzorgd tot het laatste blad.

Afwerken: plooien, rillen, nummeren, lamineren, wire-o binding, warme lijm, enz hebben voor hen geen geheimen. Ook digitaal drukwerk wordt bij hen uitgevoerd. Kortom: Drukkerij Dewaele, de drukkerij met vele mogelijkheden.

Kaaizicht Nieuwpoort

Kaaizicht is een aangename bistro gelegen aan de kaai te Nieuwpoort.

Het stijlvol interieur met prachtig uitzicht op de Nieuwpoortse haven is de perfecte afsluiter voor uw wandeling aan de Belgische kust.

Naast een mooi assortiment aan dranken zoals slow-coffee, verse thee's en speciale bieren bieden ze u eveneens een verzorgd lunchaanbod.

Ook voor een stevig ontbijt bent u bij hen aan het goede adres.

Paramotorfederatie

Kunnen vliegen, is dit niet de droom van elk individu?

Paramotorvliegen is wellicht de meest toegankelijke vorm van gemotoriseerd vliegen.

Tot voor kort was onze “vliegsport” niet gelegaliseerd in België, maar door het Koninklijk Besluit (KB 10-06-2014) is het paramotorvliegen volledig legaal geworden.

De BPMF (Belgische Paramotor Federatie) is ontstaan in 1995 en behartigt de belangen van intussen meer dan 600 actieve leden ten opzichte van diverse overheidsdiensten, lokale besturen en organisaties die aan de luchtsporten zijn verbonden.

North Sea De Panne

North Sea is een stijlvolle kledingszaak waar zowel heren als dames hun gading kunnen vinden.

De winkels bevinden zich in de Zeelaan, de commerciële hoofdstraat van De Panne op amper 100 meter van de Zeedijk en het strand.

Pagina's

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons