Adopteer een dier

Uniek registratieplatform voor dierenasielen en verzamelsite voor dierenliefhebbers

Belgische dierenasielen beschikten tot voor 2017 niet over een uniform platform voor de registratie en opvolging van binnengebrachte dieren. Dat veranderde nadat Faromedia op vraag van één specifiek asiel een beveiligd webplatform had gebouwd. Dat werd vervolgens opgepikt door de FOD Dierenwelzijn. In een tweede fase volgde een verzamelwebsite waarop dierenliefhebbers hun keuze kunnen maken uit alle geregistreerde dieren.

Careion - Zorggroep

Care-Ion

Zorggroep Care-ion telt inmiddels 6 woonzorgcentra verspreid over ons land. Met een gloednieuwe website en een uniforme look & feel voor alle WZC’s brachten we de online aanwezigheid naar het niveau van de zorg zelf.

Belgian Building Projects

Belgian Building Projects is een groep van ervaren projectontwikkelaars die het volledige bouwproces van moderne en comfortable appartementen coördineren.

Ze fungeren als enig aanspreekpunt voor de kopers, maar achter de schermen verzamelen ze een sterk projectteam.

Hun team bestaat uit selectie van betrouwbare partners waarmee ze geregeld samenwerken.

Group AP

Group AP is een onafhankelijke projectontwikkelaar en is reeds 25 jaar actief in het residentieel vastgoed.

Ze ontwikkelen en realiseren hedendaagse woonprojecten waarbij de ontwikkeling van hoogwaardige appartementen en woningen centraal staat.

Hun dynamisch bouwteam, kan prat gaan op een ruime ervaring door tal van realisaties in onder meer Koksijde en Nieuwpoort.

Ze realiseren elk bouwproject in eigen beheer.

Group AP heeft een team van gedreven medewerkers en er heerst een vlakke structuur waardoor we snel beslissingen uitvoeren.

Westkustvillas vakantiewoningen

De vakantievilla's werden na het overschakelen van jaarverhuur op seizoensverhuur grondig gerenoveerd. De eerste in rij was Villa Laurien en 3 jaar later volgde Villa Hommelhof in Sint-Idesbald.

Er werd vlug begrepen dat veel werd gezocht naar kwalitatieve vakantiewoningen voor families en groepen van meer dan 10 personen en dat hier een markt was waar de vraag groter was dan het aanbod.

Hotel Uilenspiegel Nieuwpoort

Dit charme-hotel is uniek gelegen te Nieuwpoort, op 75 meter van het brede zandstrand van de Noordzee.

Het vlakbij gelegen centrum van de stad biedt een grote waaier van mogelijkheden op vlak van restaurants en winkels.

Het hotel is voorzien van 22 ruime kamers. Wij hebben zowel één- , twee-, drie- als vierpersoonskamers ter beschikking die allen zijn uitgerust met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de kamer kan je genieten van de telefoon, TV- en WiFi-service. Onze comfortkamers zijn bovendien ook voorzien van een koelkast.

Maria Troost Veurne

Ons woonzorgnetwerk Maria Troost biedt professionele ouderenzorg aan in verschillende domeinen.

Het netwerk bestaat uit het woonzorgcentrum Huize Maria Troost Veurne, het dagverzorgingscentrum Tagaste, drie assistentiewoningen (Suytcapelle, Soror Nigra en Sint-Andries), de aanleunwoning Ostia en een thuisverpleegkundige dienst.

Pagina's

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons