Het Loze Vissertje

Met een oppervlakte van 1000 m 2 is Het Loze Vissertje in Zelzate de grootste hengelsportwinkel van
Vlaanderen. Om ook online de grootste te worden, ontwikkelden wij een succesvolle webshop,
inclusief koppeling met het kassasysteem van TouchSystems.

 

Adopteer een dier

Uniek registratieplatform voor dierenasielen en verzamelsite voor dierenliefhebbers

Belgische dierenasielen beschikten tot voor 2017 niet over een uniform platform voor de registratie en opvolging van binnengebrachte dieren. Dat veranderde nadat Faromedia op vraag van één specifiek asiel een beveiligd webplatform had gebouwd. Dat werd vervolgens opgepikt door de FOD Dierenwelzijn. In een tweede fase volgde een verzamelwebsite waarop dierenliefhebbers hun keuze kunnen maken uit alle geregistreerde dieren.

Due Amanti

Due Amanti staat synoniem voor sprankelend stijlvolle dameskleding. Dat gevoel ook online oproepen, was ons streefdoel bij de uitwerking van de nieuwe website voor dit Belgische kledingmerk.

Brasserie Kommilfoo

Wilt u genieten van overheerlijke maaltijd? Dan bent u bij de Kommilfoo aan het juiste adres.

Ongeveer 13 jaar geleden openden Dominique en Carine hun brasserie in het hartje van De Panne. Samen met hun top team zorgen ze voor lekker eten dat voor elk budget toegankelijk is.

Tijdens een mooie warme dag kunt u van dat lekkere eten genieten op hun prachtige terras. Uit de wind, onder de parasol of in de felle zon u kiest zelf hoe u met volle teugen wil genieten van het provence gevoel in De Panne.

Schollier

BVBA Schollier is gespecialiseerd in tuindecoratie, keukens, zonnewering en schrijnwerk.
Hun focus ligt op het afleveren van kwaliteitsproducten die op maat gemaakt zijn.

Sta je op het punt om een nieuwe keuken te installeren? Wil je een kamer opfrissen en meer ruimte geven? Dan ben je bij hun aan het juiste adres.

 

 

Belgian Building Projects

Belgian Building Projects is een groep van ervaren projectontwikkelaars die het volledige bouwproces van moderne en comfortable appartementen coördineren.

Ze fungeren als enig aanspreekpunt voor de kopers, maar achter de schermen verzamelen ze een sterk projectteam.

Hun team bestaat uit selectie van betrouwbare partners waarmee ze geregeld samenwerken.

Group AP

Group AP is een onafhankelijke projectontwikkelaar en is reeds 25 jaar actief in het residentieel vastgoed.

Ze ontwikkelen en realiseren hedendaagse woonprojecten waarbij de ontwikkeling van hoogwaardige appartementen en woningen centraal staat.

Hun dynamisch bouwteam, kan prat gaan op een ruime ervaring door tal van realisaties in onder meer Koksijde en Nieuwpoort.

Ze realiseren elk bouwproject in eigen beheer.

Group AP heeft een team van gedreven medewerkers en er heerst een vlakke structuur waardoor we snel beslissingen uitvoeren.

Dierenasiel Ganzeweide Koksijde

Dierenasiel Ganzeweide biedt opvang voor zowel verloren gelopen dieren als huisdieren afgestaan door hun baasjes.

Vele van de gevonden dieren keren, dankzij hun identificatie, snel terug naar huis. Voor de gevonden poezen en honden, waar het dierenasiel de identiteit van de eigenaar niet kan achterhalen, wordt een nieuw baasje gezocht. Voor de huisdieren, afgestaan door hun baasje, slaagt het dierenasiel er goed in om ook voor hen een nieuwe thuis te vinden.

Pagina's

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons