Het Loze Vissertje

Met een oppervlakte van 1000 m 2 is Het Loze Vissertje in Zelzate de grootste hengelsportwinkel van Vlaanderen.

Om ook online de grootste te worden, ontwikkelden wij een succesvolle webshop, inclusief koppeling met het touchsystems kassasysteem.

 

Adopteer een dier

Uniek registratieplatform voor dierenasielen en verzamelsite voor dierenliefhebbers

Belgische dierenasielen beschikten tot voor 2017 niet over een uniform platform voor de registratie en opvolging van binnengebrachte dieren. Dat veranderde nadat Faromedia op vraag van één specifiek asiel een beveiligd webplatform had gebouwd. Dat werd vervolgens opgepikt door de FOD Dierenwelzijn. In een tweede fase volgde een verzamelwebsite waarop dierenliefhebbers hun keuze kunnen maken uit alle geregistreerde dieren.

BRIXshare

BRIXshare is een onlineplatform voor de verhuur en de huur van opslagruimte. Het brengt de vraag en het aanbod op het vlak van tijdelijke opslag bij elkaar op één centrale locatie.

Met een duidelijke website maakte Faromedia de eenvoudige en snelle zoektocht naar extra stockageruimte of de verhuur van overtollige opslagruimte mee mogelijk.

Advocaat Tim Dierynck

Advocaten hebben heel wat expertise. Dat blijkt wanneer ze pleiten in de rechtbank. Maar voor wie nooit eerder in een rechtszaal kwam, is het niet altijd even evident om een advocaat te vinden. Dat besefte ook advocaat Tim Dierynck uit Kortrijk. En dus vroeg hij ons om een website te bouwen die zijn specialisaties duidelijk in de verf zet.

Agence notredame

Agence Notredame is al vele jaren een vaste waarde in Koksijde. De website van dit vastgoedkantoor was dat ook.

Toen de tijd rijp was voor een upgrade, was Faromedia er als de kippen bij om de site in een nieuw jasje te steken. Met gebruiksvriendelijkheid als rode draad, zowel voor het kantoor zelf als voor de bezoekers van de website.

Vief

Seniorenknooppunt Vief opent deuren en brengt 60-plussers bij elkaar. Met een nieuwe website maakten wij dat nog gemakkelijker.

Due Amanti

Due Amanti staat synoniem voor sprankelend stijlvolle dameskleding. Dat gevoel ook online oproepen, was ons streefdoel bij de uitwerking van de nieuwe website voor dit Belgische kledingmerk.

Careion - Zorggroep

Care-Ion

Zorggroep Care-ion telt inmiddels 6 woonzorgcentra verspreid over ons land. Met een gloednieuwe website en een uniforme look & feel voor alle WZC’s brachten we de online aanwezigheid naar het niveau van de zorg zelf.

Brasserie Kommilfoo

Wilt u genieten van overheerlijke maaltijd? Dan bent u bij de Kommilfoo aan het juiste adres.

Ongeveer 13 jaar geleden openden Dominique en Carine hun brasserie in het hartje van De Panne. Samen met hun top team zorgen ze voor lekker eten dat voor elk budget toegankelijk is.

Tijdens een mooie warme dag kunt u van dat lekkere eten genieten op hun prachtige terras. Uit de wind, onder de parasol of in de felle zon u kiest zelf hoe u met volle teugen wil genieten van het provence gevoel in De Panne.

Pagina's

In detail met ons kennismaken tijdens
een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons